استارت آپ چیست؟

استارت آپ چیست؟


تعاریف مختلفی برای استارتاپ وجود دارد که نمی توان به تمام آن ها استناد کرد. در چند وقت گذشته شاهد این بوده ایم که بازار پا گرفتن برخی حرفه ها تحت جو مسموم و رقابتی ناسالمی بوده است. بسیاری از کسب و کارها با زدن برچسب استارتاپ به خود سعی در جلوه دادن آن صنعت به عنوان یک صنعت حرفه ای و نوآورانه داشته است. راه اندازی استارتاپ هر چند که ساده به نظر می رسد اما دشواری های خاص خود را نیز دارد و مهمتر از همه اینکه نباید شامل ایده های کپی برداری شده باشد. این همان معضلی است که دنیای امروز گرفتارش شده است.


آنچه که استارتاپ را از کسب و کارهای سنتی متمایز کرده است رشد مرحله ای آن هاست. استارتاپ ها رشد مرحله ای دارند و روند صعودی آن ها پله ای می باشد در واقع برای رسیدن به درآمد و سودآوری باید زمان بیشتری انتظار کشید. از آنجایی که استارتاپ یک ایده نوآورانه در پس خود دارد و مشابه سایر کسب و کارها نیست باید با تخصص و برنامه ریزی در آن قدم گذاشت. امکان سنجی یکی از مهمترین مراحل راه اندازی استارتاپ است که شاید در راه اندازی بسیاری از کسب و کارهای سنتی به آن توجهی نشود.


مهم ترین رکن در تعریف استارتاپ ارائه خلاقیت و نوآوری در ایده پردازی می باشد. در واقع راه اندازی یک کسب و کار یا راه اندازی استارتاپ مدرن از صفر تا صد بدون کپی برداری از ایده های دیگران می تواند شما را در مسیر راه اندازی یک استارتاپ سالم و موفق هدایت کند. عمده استارتاپ ها بر بستر تکنولوژی و فناوری شکل می گیرند. شروع یک استارتاپ و کلید زدن آن لزوما نیاز به دانش علمی پیچیده ای ندارد. در واقع برای راه اندازی یک استارتاپ  لزومی به خلق یک محصول جدید یا ناشناخته نیست. شما می توانید یک روش جدید برای ارائه محصول خلق کنید. استارتاپ های زیادی در حوزه های فروش و بازاریابی در سال های اخیر به موفقیت رسیده اند و دلیل آن اشباع شدن بازار از شیوه های سنتی و کسالت بار قدیمی بوده است.



بیزینس پلن استارتاپ


راه اندازی استارتاپ نیاز به ایده پردازی و ارائه ایده های نوین و خلاقانه دارد و به همان میزان احتمال موفقیت و ظرفیت توسعه آن ایده فراهم است. با این حال نمی توان صرف نو بودن یک ایده و خلاقانه بودن آن بی گدار به آب زد و برای اجرای آن اقدام کرد.


یک استارتاپ قبل از هر چیز باید دارای شناسنامه باشد. منظور از شناسنامه در واقع یک نقشه راه دقیق و حرفه ای است که توسط کارشناسان خبره ترسیم شده و حرکت در آن مسیر شما را به موفقیت خواهد رساند.


درست است؛ منظورمان بیزینس پلن می باشد. خرید بیزینس پلن استارتاپ این امکان را به شما می دهد تا نقشه ای حرفه ای برای کسب و کارتان داشته باشید.


بیزینس پلن استارتاپ آنلاین


از آنجایی که ایده راه اندازی استارتاپ عمدتا ایده هایی نوین و نوآورانه است بنابراین باید در این مسیر کمی دست به عصا قدم بردارید. استفاده از بیزینس پلن های تکراری می تواند قدرت ایده پردازی را در شما بکشد. بنابراین توصیه می کنیم که صرفا بابت ایده گرفتن از آن ها استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید از بیزینس پلن استارتاپ آنلاین استفاده کنید تا انواع و اقسام ایده های مختلف استارتاپی را بررسی نمایید تا از بین آن ها ایده ای نو جوانه بزند.


کافی ست با قواعد و چارچوب نگارش بیزینس پلن استارتاپ آشنایی داشته باشید تا بتوانید نقشه ای حرفه ای و دقیق برای مسیر کاری تان تعیین کنید. بیزینس پلن استارتاپ انلاین موارد مختلفی همچون شیوه های کسب درآمد، تامین سرمایه اولیه، تراکنش های مالی، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز، نحوه بخش بندی بازار، تحلیل رقبا، تعیین محصول، تعیین نام برند، میزان فضای فیزیکی برای راه اندازی استارتاپ، تجهیزات مورد نیاز و تمامی تحلیل های مالی را در خود جای داده. بنابراین می توانید از بیزینس پلن استارتاپ آنلاین به عنوان یک الگوی عالی برای استارتاپ خود استفاده کنید.


مشاوره کسب و کار چیست؟


نکته ی کلیدی و مهم اینجاست که کسب و کارها چگونه می توانند این روند را به روندی مثبت تبدیل کنند. آمار و ارقام نشان می دهد که تعداد کمی از کسب و کارها بعد از گذشت چند سال از فعالیت شان به مسیر خود ادامه می دهند و باقی از این مسیر خارج می شوند.


شما به عنوان یک مدیر تازه کار قدم در مسیری گذاشته اید که برای اولین بار قصد طی کردن آن را دارید و از بیراهه های آن خبر ندارید، پیچ و خم های این مسیر را نمی شناسید و نمی دانید که باید در نقاط بحرانی و حساس این مسیر چه تصمیمی اتخاذ کنید.


این موضوع نه تنها در مورد کسب و کارهای تازه راه اندازی شده صادق است بلکه در مورد تمامی مشاغل می تواند صدق کند. هیچ حرفه ای بدون مواجهه با ریسک رو به جلو حرکت نخواهد کرد.


این در واقع مقدمه ای بود کوتاه در باب اهداف مشاوره کسب و کار. هدف از مشاوره کسب و کار دریافت راهنمایی و مشاوره های تخصصی از افرادی ست که در حوزه پیشبرد کسب و کارها در مسیر اصلی شان دارای تخصص، دانش، مهارت و تجربه هستند. شما به عنوان فردی که یک کسب و کار را راه اندازی کرده اید با بی شمار چالش روبرو خواهید شد که در مواجهه با آن ها باید بهترین و اصولی ترین تصمیم را انتخاب کنید. مشاورین کسب و کار همان متخصصانی هستند که می توانند نمودار پیشرفت شما را به نموداری صعودی تبدیل کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *